De reden waarom je je bedrijf diversifiëren, ruzie maken en hard werken
Als er een onaangenaam trefwoord in onze aandacht is, is dat misschien een hertech. Natuurlijk is er een manier om te doen, maar het is een beetje meer ervaring, een beetje beter winstgevend, en het is zo natuurlijk om te luisteren naar de verhalen van experts die beter zijn in de toekomst dan ik, maar […]

Als er een onaangenaam trefwoord in onze aandacht is, is dat misschien een hertech.

Natuurlijk is er een manier om te doen, maar het is een beetje meer ervaring, een beetje beter winstgevend, en het is zo natuurlijk om te luisteren naar de verhalen van experts die beter zijn in de toekomst dan ik, maar niet om te werken zoals altijd, en om hard te rennen en hard te verdienen.

Ja, dit is ook een van mijn investeringservaringen. Het is goed. Je moet jezelf niet troosten.

Als je mijn schrijven ziet, wil ik dat je tenminste mijn falende ervaringen en richtingslichten ophaalt en een gezonde en aangename investering doet.

Natuurlijk, hoe weet ik dat? Ik heb mijn eigen ervaringen genoemd, dus ik hoop dat je 폰테크 het leest omdat het allemaal anders is.

Wat is er? Ik zal je een film geven. Vertel me over je aanwezigheid, toch? Degenen die je dachten dat je was ... Nee.

Ik zeg je dat je nooit een sportschool, een bitcoiningkamer in de Kakao Open Room moet doen, en dat is de reden waarom je zoveel geld hebt verdiend.

Mensen zijn niet perfect. Denk er gewoon aan dat, hoe goed mijn matiging ook is, het moment is om het te proeven ... in een grotere verleiding. En ik begrijp niet waarom je mijn bloedige geld aan mij overlaat zonder naar je gezicht te kijken.

Ik hoop dat je misschien een bankdepot hebt. Ik hoop dat je je kunt veroorloven om te beginnen met het doen van mijn eigen studie als je zegt dat ik een goede werkpartner ben.

Ik denk dat het belangrijkste is om te investeren in de mogelijkheid van een "bronverlies". Mensen hebben vreemd genoeg een vreemde hebzucht. Ik wil geen verliezen, maar ik wil graag een zekere winst zien, en ik kan het meestal niet geloven.

Maar weet je, is dit soort goederen, en dat is het? Is er nog een investeringsplaats?

Dus als je een hogere winst hebt, moet je onthouden dat het risico niet anders is dan verliezen.

Vooral beginnende beleggers zijn niet tevreden met de rente van 5-6 procent, omdat de recente stijging van onroerend goed en aandelenmarkten is. Als een eerstejaarsstudent, als werknemer, hebben de meeste investeerders die Jatecques als aandelen hebben geproefd, geen rekening gehouden met de portefeuille van fondsen omdat ze het hebben geproefd.

Het is een prestatie die in het verleden is opgetreden en daarom denk ik dat het deze keer zal worden gegenereerd. Het is een zeer belangrijke zaak voor beginnende beleggers om geld te verdienen, geld te verdienen. Maar als de eerste investering begint met een puinhoop, is het onvermijdelijk dat we het belang van een gedistribueerde investering niet voelen, en dat we blindelings winstgevend zijn.

Integendeel, als een eerstejaarsstudent, als werknemer, had hij een bloederig salaris en een schuldenbeurs, wat als het resultaat een halve prijs was? Dan is het de enige manier om de winst te maken, maar om de winst te herstellen.

Ik beveel aandeleninvesteringen persoonlijk te veel aan, en als een beginnende investeerder, zou ik meer moeten zien hoe het verlies van de prime-lenzen zou kunnen zijn als ik zou investeren in mijn eerste jaar, en als ik werk, zou ik het moeten doen. Het wordt erg moeilijk als de eerste investering faalt.

Het is niet slecht om 20-30 procent van de maandelijkse aandeleninvesteringen te nemen, maar probeer niet om de winstverliezen te verhogen door 100% te investeren. Zou het niet goed zijn als je later een shock-investering zou doen die je wilde doen?

De low-profile was tot vijf jaar geleden alleen voorraad, en de aandelen waren alleen, alleen, gewoon om te kijken en te studeren, maar de resultaten van die studie waren niet altijd correct of verkeerd.

Het was mogelijk om geïnteresseerd te zijn in onroerend goed en om verschillende visies en denkbeelden te leren door een manier te leren om te investeren. Ik denk dat ik vooral aan fotopolyo's denk omdat ik mijn falende ervaringen in het verleden heb.

Er zijn veel aandelenbeoefenaars, onroerend goed-experts, enzovoort. Maar de meeste mensen bieden alleen vooruitzichten en zicht op hun vakgebied. Dat betekent dat de platen omdraaien om iets te verkopen.

We hebben geen dun oor, maar als iemand in die situatie terechtkomt, is er een situatie waarin we ons niet kunnen veroorloven om er iets aan te doen. Als ik bijvoorbeeld een bruid ben, zou ik meer geïnteresseerd zijn in vastgoedinvesteringen voor mijn eigen huis dan in aandeleninvesteringen.

In die situatie, als je alleen de locatie en de verkoop analyseert, en als je de horrormarketing uitvoert dat je niet langer kunt leven, dan kun je geen rationeel denken. Als ik op dat moment een deel van de aandelen had en ik indirect had geïnvesteerd, zou ik een paar jaar later een manier hebben om te investeren in het maken van geld en het bekijken van onroerend goed.

Dus omdat we in de toekomst moeten blijven investeren, is het goed om vanaf nu een beetje te investeren in verschillende investeringsvoorstellen en een voor een te kort.Ik doe het ook en het kan een mislukking zijn, maar er zijn dingen die ik daarin kan leren

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다