Saya ingin memperkenalkan kedai urut
Hai semua. Ini adalah hari Isnin, bermula seminggu. Saya secara peribadi akan mengatakan bahawa hari ini adalah hari yang paling sukar dalam seminggu. Pada hari-hari ini dan tidak berdaya, idea bahawa saya mahu urut sepanjang hari terapung di kepala saya, jadi saya memutuskan untuk pergi ke urut hari ini dalam erti kata bahawa saya akan […]

Hai semua. Ini adalah hari Isnin, bermula seminggu. Saya secara peribadi akan mengatakan bahawa hari ini adalah hari yang paling sukar dalam seminggu. Pada hari-hari ini dan tidak berdaya, idea bahawa saya mahu urut sepanjang hari terapung di kepala saya, jadi saya memutuskan untuk pergi ke urut hari ini dalam erti kata bahawa saya akan menghantarnya dengan kuat minggu ini. Saya tidak pernah melawatnya sejak Corona berlaku. Tetapi dia cuba untuk terus berjalan. Jadi dari sekarang, saya akan mempunyai masa untuk memperkenalkan kedai urut Songpa Aroma yang saya lawati dengan mantap.

Kedai pertama yang saya ingin tunjukkan ialah Hutan di Jamsil-dong, Songpa, yang merupakan kedai urut yang bukan sahaja urut aroma tetapi juga urut swedish. Tidak ada kesulitan untuk 홈타이 menggunakan pengangkutan awam kerana ia dekat dengan stesen sukan umum. Kerana kemudahan tempat letak kereta adalah bayaran, anda perlu berhati-hati jika anda melawat kereta anda. Semua terdiri daripada orang Korea dan pengurus urut Thailand.

Program ini mempunyai kursus Swedish, kursus Swedish Cooling dan kursus Swedish Korea. Kursus Swedish 1 adalah 4.5 juta won dalam 60 minit, kursus 2 adalah 60,000 won dalam 90 minit, kursus 1 dalam swedish sejuk adalah 50,000 won dalam 60 minit, kursus 2 dalam 90 minit dalam 60 minit, kursus 1 dalam swedish Korea adalah 60,000 won dalam 60 minit. Waktu perniagaan adalah 24 jam, jadi anda boleh melawat pada waktu lewat.

Kedai urut kedua adalah Masaline di Jamsil-dong, Songpa, yang merupakan kedai pelbagai yang bukan sahaja urut aroma emosi tetapi juga urut swedish. Anda boleh mendapatkan penjagaan yang lebih murah kerana anda menjalankan pelbagai acara diskaun urut seperti mingguan, masa pertama, dan kemudian. Ia terdiri daripada semua orang Korea, Thailand, dan pegawai dari Laos, jadi ia adalah kedai yang baik untuk menggunakan pelbagai penjagaan. Terdapat juga kemudahan letak kereta, jadi anda boleh menggunakan kereta anda untuk melawat tanpa kesulitan.

Kursus ini terdiri daripada Tantrik Dandy, Baby Schueal Course, Tantrik Sporty Schueal, Konsep Tantrik 6HAND Baby Schueal, Tantrik 4HAND Dandy Schueal, Masala Natural Swedish, Masala 4HAND Natural Schue, Masala Natural Aroma, Masala Natural Course (Han) Anda boleh memilih terapi yang sesuai untuk citarasa anda. Waktu perniagaan adalah 24 jam sehari, jadi ia adalah kedai yang baik untuk melawat dengan selesa pada bila-bila masa.

Kedai terakhir yang akan saya diperkenalkan ialah Arya di Munjeong-dong, Songpa. Ia memberi tumpuan kepada urut Swedish dan urut aroma dan dekat dengan stesen kereta bawah tanah. Ia terdiri daripada semua pengurus urut Korea, jadi ia juga baik untuk mendapatkan pengurusan yang selesa. Terdapat kemudahan letak kereta dan tidak ada kesulitan.

Program ini dibahagikan kepada kursus A dan B, dan mungkin untuk melanjutkan masa. Waktu perniagaan adalah dari 11:00 pagi hingga 4:00 pagi.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다