Ik beveel u aan gebruik te maken van het openbaar vervoer!
Hallo, ik ben een mango die schoonheid en massage informatie geeft. Vandaag ben ik hier om je aan te bevelen voor een massagewinkel voor mannen in Gangdong, waar je je comfortabeler kunt voelen en kunt gebruiken via een ruimte voor mannen, dus ik heb alleen een aantal plaatsen voorbereid waar je van kunt genieten, niet […]

Hallo, ik ben een mango die schoonheid en massage informatie geeft. Vandaag ben ik hier om je aan te bevelen voor een massagewinkel voor mannen in Gangdong, waar je je comfortabeler kunt voelen en kunt gebruiken via een ruimte voor mannen, dus ik heb alleen een aantal plaatsen voorbereid waar je van kunt genieten, niet alleen van Lilex, maar ook van Hilling. Als je je afvraagt ​​ welk massagewinkel je in Gangdong zou bezoeken, zou je graag willen dat je een van de plaatsen kiest die je vandaag aanbeveelt.
Massage voor mannen in Gangdong - Massage voor mannen in Yoonjung-dong - Yoon Jung-jung

De eerste aanbeveling voor de massagewinkel is Yoon Jung, een winkel met één persoon in Gangdong. Het is goed om metro te bezoeken als je op weg bent naar Gildong Station 1 en je kunt op twee minuten lopen, maar je kunt niet bang zijn dat je gratis parkeert voor mensen die naar Jacha komen!De verkooptijd is 9:00 uur tot 5:00 uur en laat een sms achter als je mobiele telefoon uit is.
Yoon Jung-jung, eenmanswinkel in Gangdong 1-in-shop Yoon Jung-gang-dong

Yoon Jeong, een Koreaanse vrouwelijke manager, is eind twintiger jaren oud!Het programma is voorbereid op emotionele swedish, emotioneel specials en signaturecare en de som is tussen 110.000 en 230.000 gewonnen!Het is een hillingwinkel die je graag aanbeveelt aan mensen die willen genieten van een andere ervaring met een luxe terraphy die zowel je lichaam als je hart verwarmt.
Massage voor mannen in Gangdong - 강남건마 Massage voor mannen in de witte procent - 100 procent

De tweede aanbeveling voor massagewinkel is 100 procent, een massagecentrum in Gangdong, Korea. Het bevindt zich tegenover Gildong Homeplus in Gangdong-gu en parkeert!Je kunt vijf minuten lopen op een gebogen brugstation! De verkooptijd is 11:00 uur 's nachts tot 4:00 uur 's ochtends en is 365 dagen vrij!
back% van de gangdong-back%-dong

De mensen die van terrapie genieten, kunnen niet van deze ruimte houden, maar ze kunnen met een comfortabele geest komen en met een warme aanraking, zacht en koel terrapie, met een warme hand, en ze kunnen ophelderen!Het programma is een Romeromi, dat is 60 minuten en 110.000 gewonnen en 90 minuten en 130.000 gewonnen!Beheerders zijn Koreaanse vrouwen in de twintig en als ze zich aanmelden voor het officiële café van Naver, kunnen ze veel evenementen controleren.
Massage voor mannen in Gangdong - Massage voor mannen in Dersharon Gangdong - Dersharon

De derde keer dat ik je aanbeveel, is de massagewinkel Dersharon, waar de jonge Hillers op wacht staan. Het is een nette wedstrijd, de locatie is 48-weg 31, Gangdong-gu Olympic Boulevard, en vijf minuten lopen bij afrit 3 van Gangdong-gu. Dit is een beetje moeilijk om te parkeren, dus ik beveel je aan om rond te parkeren of openbaar vervoer te gebruiken!De verkooptijd is 11:00 uur tot 3:00 uur 's ochtends!
Dursharon, Dursharon, Gangdong

Dersharon is een van de meest waarschijnlijke plaatsen om te kraken, en het kan worden verzorgd, niet alleen voor putcare, maar ook voor haar en gezicht. Gereedheid kan worden gebruikt voor verschillende zorg met Swedish, Aroma, drogen, lymfe, stoom, voeten en hoofdhuid. Het gemak en de voordelen zijn dat de eenpersoonskamer en de privé slaapruimte zijn voltooid, wat betekent dat slaap ook waar mogelijk is!En de auto's en dranken zijn altijd klaar, dus het is een goede plek om te gebruiken als een café!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다